Vlastím tuto Katánu.
Ačkoliv ještě neletěla, pokusím se o referenci.
Model je vhodný pro člověka, kterému nebude vadit, že kromě osazování komponent bude muset strávit pár hodin času dodělávkami, na které soudruzi pozapomněli. V mém připadě to byl zvlněný potah snad všude kde se dalo. Nicméně přežehlení už šlo jak po másle a byla to záležitost asi na 3/4h a výsledek je perfektní! Dále je potřeba vyztužit motorový domek a taky jsem roving natáhl až k bočnicím trupu v místech za spojovací trubkou. Všechny lepené spoje jsem prolil epoxydem (tedy tam kde jsem se až dostal). Taky mi moc nepasovaly kolíky na křídlech do připravených otvorů v trupu. Po převrtání už to bylo ok a křídlo krásně lícuje s trupem. U výškovky to bylo bez problémů. Hodně nešťastně je ale vyřešeno její zajíštění proti vysunutí z uhlíkové spojovací trubky. Podle návodu by se měla totiž provrtat a každou polovinu zajistit šroubkem skrz trubku. No nevím co by na to ta spojovačka řekla

Bižuterka je kupodivu dobré kvality - kulové čepy jsou bez vůlí, součástí stavebnice jsou i laminátové páky na serva, dostanete lanko na směrovku i s napínákem, páky kormidel (jsou tuhé ikdyž nevzhledné takže asi bude taky výměna), kompletní nádrž na metyl - ta se třeba bude hodit do něčeho jiného a plastové lože pro žhavíka. Součástí stavebnice je i konverzní domek pro elektromotor.
Až na zmíňěný zádrhel s kolíky křídla všechno lícuje, všechny zámkové spoje sedí pěkně a vše je vyřezáno čistě a rovně.
Za 6 000,- je to pěkný "polotovar" (možná spíš 3/4 tvar protože zas tolik práce na tom neni

Málem bych zapomněl, je potěšitelné, že je v trupu fusak pro flétnu, nebo mufflera.

Rád zodpovím případné další dotazy.
Váhu stavebnice během dne doplním.
Majkl