Oto napsal:Jedině BELRAYH1R
lv napsal:Oto napsal:Jedině BELRAYH1R
Dôvod?
CELERON napsal:Díky, tak asi netřeba váhat a.
Jirka
Oto napsal:kolega měl jíne oleje motor se zadřel
.lv napsal:Oto napsal:kolega měl jíne oleje motor se zadřel
Fritovacie? Stolove? Alebo ake?
Aj keby pouzival mineralny olej 2T tak motor nezadrie. Pricina bola ina.
Rcmak napsal:Aha....Takze podle tebe,je vetsi objem oleje v bezinu nez je nutny nejaka zaruka neceho? A prosim tedy ceho?
CELERON napsal:Teda pánové, dnes jsem byl prvně s Denicolem + Verva 100 1:35, ZDZ 90 nemá ještě moc nakroutíno, asi 10l. No a nemám radost, na původní olej perfektní přechody a volnoběh. S Denicolem chrchlací ďoura asi na 40% otáček a přistávací volnoběh mi chcípe, musel jsem ho zvýšit. Verva 3 týdny koupená byla ze stejnýho kanystru. Než znova nastavovat karbece, tak se vrátím k původnímu, těch 200 kaček za litr navíc možná nějakej vliv má. Asi něco bude na hlášce " Shell, aby váš motor dobře šel".
Uvidíme, co tomu řekne Roto v Extře. Jestli to bude stejný, již nikdy více.
Jirka
cada napsal:CELERON napsal:Teda pánové, dnes jsem byl prvně s Denicolem + Verva 100 1:35, ZDZ 90 nemá ještě moc nakroutíno, asi 10l. No a nemám radost, na původní olej perfektní přechody a volnoběh. S Denicolem chrchlací ďoura asi na 40% otáček a přistávací volnoběh mi chcípe, musel jsem ho zvýšit. Verva 3 týdny koupená byla ze stejnýho kanystru. Než znova nastavovat karbece, tak se vrátím k původnímu, těch 200 kaček za litr navíc možná nějakej vliv má. Asi něco bude na hlášce " Shell, aby váš motor dobře šel".
Uvidíme, co tomu řekne Roto v Extře. Jestli to bude stejný, již nikdy více.
Jirka
Dřív ten motor běhal bez problému také na Vervu 100?
Že by chrchlací problém problém v 40% otáček byl značkou oleje se mi nezdá....
Dřív jsem také zkoušel 100 okt. benzín, ale vrátil jsem se k předepsané 95.
Se 100 okt. ten motor nešel líp a mám pocit (neměřeno, zkoušeno ohmatem po přistání), že se víc hřál.
Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 3 návštevníků