mac napsal:No ved som honzo napisal, ignorujme spotrebu paliva. A berme nejaky akoze max vykon motora, no lenze ten bude zavisly od zataze, vrtule ako si napisal. V nejakom malom rozsahu zmeny vrtule by to ale fungovat mohlo, napriklad v zmienovanom rovnakom rozmere a stupani roznych vyrobcov. Potom v tomto uzkom porovnani by sme mohli zobrat rozdiely ako inj ucinnost. Alebo inak. Pre modelara s benzinovym motorom, ktoremu je jedno kolko motor zerie, je nezaujimava ucinnost ktoru pozeram ovladaju len lv a momobrut zrejme z jednej zakladnej skoly, ale vlastne len ten blby tah ako prvy vstupny parameter. A dost dolezity a netvarte sa ze ten tah vas ani tak nezaujima a ze dolezitejsie su ine dynamicke parametre, no ono je to tak ze su dolezite, o tom je to ako komu vrtula sedi, ten pocit-ci to komu sedi, ich presne popisuje. Ale kazdy jeden tu z mudrlantov ako prve a aj pred kazdym startom zistuke ci prave motor taha tak ako ma. Pre mna to zostava zakladnym parametrom vrtule. Ale aj to som pisal a aj to o ucinnosti a elektrickom pohone predtym..
Jen pokud budou ty vrtule hodně podobné. Ale podívej se sám na Mejzlíka. Od některých rozměrů má třeba 3 typy profilů a různé hloubky listu - tak proč vyrábí 3, když si snadno může změřit která má nejvyšší statický tah? Proč by záměrně prodával lidem horší vrtule než je jeho nejlepší z těch tří typů? Samozřejmě pokud změříš statický tah, tak (podle toho co dá motor) ti vyjde jedna z nich jako "nejlepší".