mac napsal: nechapem tvoje angazovanie na akrofore![]()
To potom, ale nechápeš ani Kopcove. Tiež už nelieta ...
Ale ak máš záujem napíš Kopcovi a môžeš to po mne prebrať a konečne presadiť "demokraciu".

mac napsal: nechapem tvoje angazovanie na akrofore![]()
mac napsal: A ked stale zosmiesnujes 3d ako to nazyvas, ...
mac napsal:Na zabavky nemam casA nie som cs e-elita, ktora vybera vrtule podla profilu listu, priebehu stupania, tvaru ukoncenia listu a porovnava ich v roznych rezimoch a samozrejme v tuneli
A zisti ze top je drevo lebo pri 3500rpm bezvadne funguje za stvrtinovu cenu
Budem vzdy e-underground
mac napsal:Na zabavky nemam casA nie som cs e-elita, ktora vybera vrtule podla profilu listu, priebehu stupania, tvaru ukoncenia listu a porovnava ich v roznych rezimoch a samozrejme v tuneli
A zisti ze top je drevo lebo pri 3500rpm bezvadne funguje za stvrtinovu cenu
Budem vzdy e-underground
Ale tu nikto nedaval do suvisu staticky tah a ucinnost....
Lebo podľa mňa je to (statický tah) jediná veličina ktorá hovorí o korektnej ÚČINNOSTI vrtule ak chceme porovnávať vrtule.
HonzaS napsal:A Laco to nebyl...
mac napsal:Tak s tym suhlasim ze to nebol laco a aj som mu napisal nech pise k veci.
Dobre nenapisalnsi to priamo, napisal si ze posledne roky si skusal uhlik a skoncil s drevom,
tak? Blbo sa mi tuka cez mibil a pri citovani mi to furt vyhadzuje nejaky sql error, nemam pristup k pc.
Moja nepresnost, ok. K marekovmu vyroku, keby sme to vztiahli na plny vykon motora bez ohladu na spotrebu,
ktoru dajme tomu nikto neriesi, mohli by sme to povazovat za ucinnost na zemi?
MomoBrut napsal:Jen jsem nahlédl a shledávám to beznadějným ... drtivá většina lidi ani neví, co je to ta účinnost (nevím no, za mého mladí se to učilo ve fyzice na základní škole)...
Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 4 návštevníků