Co pořídit za simulátor?

Příspěvky podporující nelegální software budou smazány.

Příspěvky podporující nelegální software budou smazány.

Re: Co pořídit za simulátor?

Odeslatod Peppy v 5/12/2010, 21:21

A tiez to zalezi na konkretnom lietadle v sime... v realflighte su daktore strasne sproste a totalne nerealne ale najviac sa mi osvedcil zakladny YAK 54 (3D) a v AFPD mi ziaden zakladny dako nesadol ( najviac sa blizila ta extra 330s ), najviac realny mi tu pripada yak 55 http://www.ivok.cz/M20-jak55M.php

http://vimeo.com/3497906
http://vimeo.com/5156387

neni to totozna zostava, ale podobna... lietadlo v sime je ten YAk 54 verzia so stuhami (co je vlastne to 3D len tam su tie stuhy )
Uživatelský avatar
Peppy
Člen Akrofora
Člen Akrofora
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17/3/2010, 16:31
Bydliště: Bratislava
Jméno: Adam
Příjmení: Weinzettl
Letiště: Bratislava- vajnory
Hangár: extraMX PAmodel 1,5m
EF extra 300 2m

Re: Co pořídit za simulátor?

Odeslatod Hofi v 5/12/2010, 21:49

..no horší je to když už to můžeš srovnat s realem jak letí třímetrovka a vtu ranu mě všechny simulátory přestaly bavit a raději budu létat s EPP flyboy
Uživatelský avatar
Hofi
Pilot (EAC, EFC)
Pilot (EAC, EFC)
 
Příspěvky: 493
Registrován: 26/3/2007, 23:49
Bydliště: Olomouc
Jméno: Jan
Příjmení: Hofman
Letiště: Přáslavice
Hangár: Yak 55M 37% Krill 3m,F3K OsirisII,KatanaS 39%,Thunder 3D Krill Model,Thunder 3D EPP JH,

Re: Co pořídit za simulátor?

Odeslatod Dzordzik v 5/12/2010, 22:24

Hofi napsal:..no horší je to když už to můžeš srovnat s realem jak letí třímetrovka a vtu ranu mě všechny simulátory přestaly bavit a raději budu létat s EPP flyboy


A právě o tom mluvím ... Realflight mi příjde strašně umělej ať jsem si vzal model jaký jsem chtěl, v AFPD se taky musí vybrat model, ale i ty základní jsou o dost reálnější. mě třeba Yaky příjdou strašně moc pohodové, létají jako po kolejích, nikam neuhýbají, nemusí se to vůbec řídit, harrier s prstem v nose, to samý visení. Takhle to v reálu bohužel nefunguje. Dál to asi nemá smysl rozebírat, jednak je to o tom co komu vyhovuje a jednak o tom co kdo lítá a na co sim chce, jestli na naučení, nebo na tréning.
Je: Extra 300L 3m, ZDZ 160 B2RV, JMB, Mejzlík 28x12 3l, MKS 767/DS1210
Bejvávalo: Katana 3m, ZDZ 160, 2,7m Wigens MVVS 58
Uživatelský avatar
Dzordzik
Přispěvatel (video)
Přispěvatel (video)
 
Příspěvky: 964
Registrován: 4/4/2007, 16:13
Bydliště: Holešov
Jméno: Jirka
Příjmení: Chvátal
Letiště: Holešov
Hangár: Extra 300L 3m, ZDZ 160 B2RV Champion, JMB, Mejzlik 28x12 3l, MKS 767/DS1210.

Re: Co pořídit za simulátor?

Odeslatod lv v 6/12/2010, 11:59

Hofi napsal:....a raději budu létat s EPP flyboy

Úplný súhlas jsibuh
Uživatelský avatar
lv
Administrator
Administrator
 
Příspěvky: 1614
Registrován: 11/2/2007, 00:58
Bydliště: Trenčianska Turná
Jméno: Ladislav
Příjmení: Vašek
Letiště: ČSaSR
Hangár: Nieuport 11 2,8m
Čihák Rapid III. 2,8m
Katana 33% 2,6m

Re: Co pořídit za simulátor?

Odeslatod Laďas v 6/12/2010, 13:45

Já se snažím co nejvíce létat v reálu se soutěžním akrobatem, ale problém je v tom, že věci, které mám naprogramované a ovládám je přepínači pak v reálu těžce při letu hledám na vysílači. Prostě potřebuji v klidu natrénovat sestavu vč. všech zásahů do přepínačů tak, aby nehrozilo, že na něco v rozrušení zapomenu :wink:
Už i při sestavě Sportsman jsem párkrát z blbosti třeba nepřepnul před vývrtkou na velké výchylky. Teď u sestavy F3M mám najednou takových klapnutí různými přepínači mnohem víc. Jsem starej sklerotik a tak mi nezbývá než si miliónkrát zalítnout sestavu na simulátoru. Byť to bude vždycky trochu jiné než v reálu, důležité pro mne bude to, že při tom budu klapat těmi samými přepínači, jako při ostrém letu s modelem.
Pro pořádek znovu opakuji, že se jedná o přesnou akrobacii. Při volné sestavě těch přepnutí nebude zdaleka tolik. To zase nesmím zapomenout na ostruhu přimontovat svůj 3D adapter (65 g závaží) ale v tom mi žádný simulátor nepomůže :-D
Omlouvám se talentům, kteří létají perfektně vše s jedním seřízením modelu, že je otravuji svými problémy....
Objednal jsem si AFPD s USB kabelem, HW klíčem a redukcí na novou Futabu. Tímto děkuji všem za cenné rady! jsibuh
Uživatelský avatar
Laďas
Propaguje AF
Propaguje AF
 
Příspěvky: 410
Registrován: 5/3/2007, 18:11
Bydliště: Pravlov
Jméno: Vladimír
Příjmení: Ochotný
Letiště: Czech Heaven Budkovice
Hangár: Extra 330 SC 41%

Předchozí

Zpět na Simulátory

Kdo je online

Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 3 návštevníků

cron