motor 3W-110 + laďáky MTW RE2, ještě to chce dodělat grafiku a bude to ...

lerosta napsal:No ještě to bude chtít poladit, dal jsem jen 2 lety a opravdu z toho nejsem schopen moc říct, s vrtulí Mejzlík 29x10 EVO točí 6000, zatím jsem nehrabal do jehel a mám směs 1:35. Výkon asi v pohodě, spíš řeším otázku rychlosti odezvy....
MomoBrut napsal:lerosta napsal:No ještě to bude chtít poladit, dal jsem jen 2 lety a opravdu z toho nejsem schopen moc říct, s vrtulí Mejzlík 29x10 EVO točí 6000, zatím jsem nehrabal do jehel a mám směs 1:35. Výkon asi v pohodě, spíš řeším otázku rychlosti odezvy....
Puvodni nastaveni jehel se musi samozrejme prenastavit na ty roury. Pokud chces mit klid, chce to vylitat alespon 10 l benzinu a pak dat doporuceny pomer a hlavne poladit jehly a porad to nechat trochu bohatsi, dalsich alespon 10 l a pak to poladit na litani ...Takze litat a litat, zatim bez skopicin.
Etien napsal:Tak tedy SUPER!!! Velká gratulace - Kuba tento týden údajně dá do kupy tu svoji nádheru a pak se můžeme potkat na MedlanáchVezmu taky svoji novinku S-bacha 110" od PILOT RC a letíme
lerosta napsal:Tak po třech odlétaných sezónách jsem se rozloučil s tímto super érem........................ Letadla je fakt škoda, byl to úžasný stroj.
Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 2 návštevníků