Zháňam niaky model v rozsype v rozpatí od 2.5m do 2.8m najlepšie model na 3Dakrobaciu (Extra,Edge ...)

Môžte mi niako pomôcť v mojom hladaní , mooc díky

Pacoo.D napsal:Dobrý deň .
Zháňam niaky model v rozsype v rozpatí od 2.5m do 2.8m najlepšie model na 3Dakrobaciu (Extra,Edge ...)![]()
Zháňam niaky model v rozsype v rozpatí od 2.5m do 2.8m najlepšie model na 3Dakrobaciu (Extra,Edge ...)![]()
FAF napsal:Zkus Orion Models, určitě budeš spokojen. Velox je dobrá volba. Pod 10 kg jiný model neseženeš. P.S. Servis zajištěn.
Sysring5515 napsal:
Ja sice teraz "tvorim" Katanu 2,2m do rozsypu, ktoru ponukam aj ostatnym, kto bude mat zaujem, ale do buducnosti je vysoko pravdepodobne, ze ponuknem aj verziu 2,6m, 3m a viac. Urcite neostanem len pri Katane. Chce to len cas a prave take poziadavky, ako je tato.
marekpro napsal:Nazdar
mam na predaj stavebnicu veloxa v rozsype. 100 percent stav. Sucastou je kabina kryt, spojovacia rura vsetky vyrezy a rduralový podvozok. Ma rozp. 2200 mm. Mam taký istý este jeden a lieta vynikajuco. V pripade zaujmu foto poslem mailom
Marek
marekpro@post.sk
Sysring5515 napsal:Pacoo.D napsal:Dobrý deň .
Ja sice teraz "tvorim" Katanu 2,2m do rozsypu, ktoru ponukam aj ostatnym, kto bude mat zaujem, ale do buducnosti je vysoko pravdepodobne, ze ponuknem aj verziu 2,6m, 3m a viac. Urcite neostanem len pri Katane. Chce to len cas a prave take poziadavky, ako je tato.
václav napsal:Vážený kolego,před časem na akroforu jste sháněl nějaký rozyp na to Vám nedpovídám,ale měl bych na V ás dotaz naHawker Hurricana kterého údajně máte roz.2m.Chtěl jsem se zeptat jestli je model ze stavebnice Black Horse nebo Vaše vlastní stavba.Děkuji za zprávu.Václav.
HonzaS napsal:Podívej se k Badanovi, jeho Yak 55 je o generaci jinde, než letitý Velox. A je pevný, takže se nemusíš bát, že ho něčím snadno rozebereš
Pacoo.D napsal:
Určite o Yakovi porozmýšlam ,dal som si poslat ponuku od OM a potom sa rozhodnem
lv napsal:
Myslíš že je to dobré rozhodnutie prejsť na obra? Len sa pýtam
Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 11 návštevníků