F3KManiac napsal:napad dobrej ale premyslel jsi o tom jak to udelat aby se to dalo jednoduse rozebirat kuli transportu??nebude to sranda
No tak to asi nebude sranda. Já teď řešil, jak převážet a skladovat 2,2m Veloxe. Tak sem nakreslil takovou bednu 200x75x60cm, že jako do ní celý éro dám a bude. Ale když mi jí truhlář vyrobil a viděl jí, tak mě smích přešel. Sám to na střechu auta nedám, ani nesundám. Do výtahu mi to taky nevleze a do 7. patra to rvát po schodech sem taky zavrhnul. Navíc, když to viděla manželka, tak mě tak sjela, že mi byly trenky malý. Takže sem koupil v Bauhausu tu teplotní hliníkovou fólii a udělám pro něj futrál "na míru" a budu to vozit na střeše a křídla v kufru, nebo na sedačce. No a "bedýnku", tu sem nechal rozříznout po délce napůl a děti mají šuplíky pod postele, který mně manželka uhání přes rok, abych nechal udělat. Takže nakonec sem z toho vyšel jako vítěz. Píšu to jenom proto, že někdy si to člověk představuje nějak a skutečnost je úplně jiná. Takže pozor při představách nějakého převážení apod.