tak dneska jsem to taky zalítl. přistál jsem s tím podobně jako martin, uff. bez směrovky to opravdu nezatočí, přemýšlím o tom že ji namixuju ke křidélkům. těžiště jsem měl správně, ale stejně jako u martina ho budu muset posunout dopředu. motor už jsem cca 2st. měl vyosen dolů, to necháme.
éro má opravdu "zajímavé" letové vlastnosti, bude zřejmě velmi citlivé na vyvážení, seřízení. racer to není, přesto že tam mám nadupaný brno, vrtule 26/12 - zkusím menší s větším stoupáním .. letí to pomalu, při "rozběhu to celkem jde .. těžko mi to zprvu drželo směr, paradox je že v noži (kam se to ochotně převrací - nízká směrovka) to letí skoro samo s minimální výchylkou směrovky. otázka: aby to bylo stabilnější, mám zkusit vychýlit křidýlka trochu nahoru? udělat malý negativ?
zalétávání éra takhle specifických tvarů bude náročné. po přistání jsem poškodil ostruhové kolečko, tak už jsem neletěl. opravíme, posuneme T a zkusíme opět skok.
elektronika funguje dobře, motor šlape jak hodinky, překvapily mě oproti ZDZ minimální vibrace
.. potřebuju větší letiště