Mireček napsal:Jo a co Yak od Orionu?
FAF napsal:Jak je o něco obratnější.Nevím,jaké máš letové zkušenosti,volil bych Veloxe.S čím létáš teď? No,velký model potřebuje také letiště(udržovanou plochu).To ve svém okolí máš? Co se týče motoru,neváhej a kup ZDZ.Je za dobrou cenu.Chceš přece létat a né vztekat se nad zlobivým motorem!Nenaleť na lákavou cenu chinasra.ek !Mireček napsal:Jo a co Yak od Orionu?
FAF napsal:V žádném případě nikomu nic nevnucuji. Několik čínských motorů jsem viděl i s jejich zoufalými majiteli. Většinou to skončilo nákupem jiného motoru. Funtanu na rozdíl od Veloxe neznám ,nemohu ji tedy hodnotit.Myslím,že rozsyp bude u obou modelů +- za stejnou cenu. Co kdybys také přispěl začátečníkovi nějakou radou ? Ahoj! F.
lv napsal:FAF napsal:V žádném případě nikomu nic nevnucuji. Několik čínských motorů jsem viděl i s jejich zoufalými majiteli. Většinou to skončilo nákupem jiného motoru. Funtanu na rozdíl od Veloxe neznám ,nemohu ji tedy hodnotit.Myslím,že rozsyp bude u obou modelů +- za stejnou cenu. Co kdybys také přispěl začátečníkovi nějakou radou ? Ahoj! F.
Mám DL100 a šľape jak hodinky.........
Tibor napsal:Mám DL100 a šľape jak hodinky.........
Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 5 návštevníků