mám dvě Aurory 9. Jedna začala divnout, tím způsobem, že křivka křidýlek se nikdy neobjevila ve středu, a měnila polohu, a tím i zapnuté letadlo. Na téhle vysílačce jsem rozbil už dost letadel, většinou na výpadek signálu, což je divné. Například, měl jsem(Bohužel už jen měl) Sbach 300 2,2m, naložený dvěma přijímači Optima 7 zapojenými do kříže, Max Becem od PowerBoxu, Dvěma bateriemi LiFe 2100mAh na každý přijímač, a jednu LiFe 2300mAh na zapalování. Model létal v pohodě, jenže jednou, mi pod plným kotlem v zatáčce na průlet , čili při zatáčení a klesání vypadl signál, nemohl jsem reagovat na vůbec nic, a model se doslova zaryl do země. S tátou jsme přemýšleli, proč se to stalo, jestli to byla chyba vysílačky, přijímače nebo baterek. Baterie byly po vyndání z kusu letadla rozmačkané, ale pořád ještě fungovaly, ale jen na půl, to se taky dalo očekávat, protože baterie na systém byly před křídlem, takže si myslím, že baterie to nezpůsobily. A teď, kdyby vypadl signál od přijímače, byť jen na chvíli, tak by se měl vrátit zpátky, což jsme doma také zkoušeli, nechali zapnutý vysílač spárovaný s přijímači, zkusili jsme odpojit baterie od přijímače, vysílačka NEzačala hlásit ztrátu signálu, po té, co jsme baterie opět zapojili, tak se signál opět navrátil. Takto dopadlo i pár takových letadel ovládaných touto vysílačkou, ale jedinému modelu se nic nestalo, po dvou letech spokojenosti je model živý a zdravý, i když jsem s ním létal pouze na téhle vysílačce. Nemáte nějaké nápady? Vysílačku už jsem odstavil a používám ji jako vysílač na simulátor.