hadolet napsal:To jsem také zkoušel,ale dosedá to malou plochou a taky se to povolovalo.Ale napadlo mě místo kovových šroubů,dát plastové s větší dosedací plochou.Při dotažení budou více pnout a snad tak budou více jakoby zajištěné.Takto to mám na Yaku rozpětí 2,16 ,motor 50 a tam je to bez problémů.Ale ten Yak je klasická stavba a ne kompozit.
furtvluftě napsal:Zkus to bez té kovové podložky
MomoBrut napsal:Nikdo nic lepsiho nez stahovani kridel gumou nebo necim podobnym nevymyslel. Je to zdaleka nejrychlejsi instalace nebo deinstalace a nic se urcite nepovoli. U EF yaka mne ze vseho nejvic serou prave ty 4 plastove srouby, jdou blbe sroubovat, je to neskutecny opruz to tam nasroubovat nebo vysroubovat, je k nim horsi pristup kvuli instalaci a kazdou druhou sezonu potrebuji stejne vymenit. Guma se uchycuje v miste, kde mas trubku, takze promackavani trupu je irelevantni argument. A opet nikdo nic lepsiho nez trubku pro spojeni kridel nevymyslel, i kdyz se nekteri moc snazili. Pokud Honzas narazi na nejakou novatorskou konstrukci, neni to problém gumy, je to problem konstrukce, a uz jsem avizoval, ze se to bude promackavat, udelat kontaktni plochu kridla s trupem z ps a superlehke balsy 2mm neni nejlepsi napad.
HonzaS napsal:Do extry od CARF se ta guma bude taky dávat naprosto božsky. To bych snad raději používal ty hloupý šrouby, než "nikdo nic lepšího nevymyslel" gumu http://images.rcuniverse.com/market/ite ... 3-3140.jpg
Členové procházející toto fórum: Žádní členové a 8 návštevníků