od MomoBrut v 2/9/2015, 09:22
Koleno včetně tlumiče je zašpiněno dvěma věcmi. První a tou jednodušší na odstranění jsou zbytky, které ještě nejsou v pevném stavu, převážně je to olej se sazemi, které nejsou ještě fixované na povrch. Druhou a problematickou věcí je karbon, který už je pevně spojený s výfukem, karbon je nerozpustný. Poměr mezi první a druhou věcí je dán pracovní teplotou tlumiče, s větší teplotou se vytváří více problematického karbonu a vůbec zašpinění jako takové je dáno množstvím oleje, které se dává do benzínu. Bohužel, naše motory potřebují hodně oleje, takže o tom je celý tento problém. První věc se dá relativně snadno odstranit potřebným rozpouštědlem, druhá věc je celkem zásadní problém, ale postup jsem našel poměrně dlouhým zkoušením a taky studováním složení různých komerčních čističů v jejich bezpečnostních listech. Princip odstranění karbonu je v tom, že se musí odstranit spojení karbonu s tím, na čem drží, s karbonem nejde udělat nic, je nerozpustný, musí se něco udělat s tím co je pod karbonem. Karbon je porézní a pokud je zcela suchý, provzlíná jím kapalina až k materiálu výfuku. Když kapalina provzlíná, může odleptat povrchovou vrstvu kovu, což způsobí odpadnutí toho karbonu. Problém je v tom, jakou koncentraci použít, aby karbon odpadl a přitom se neodleptalo příliš kovu.
Takže čím se to dělá - chce to kapalinu, která se dovnitř naleje a nechá zreagovat. Musí být složena z detergentu na odstranění první věci a vhodné koncentrace KOH nebo NaOH (NaOH je šetrnější) na naleptání a odstranění karbonu. Používám několik reakcí, první 1-2 v podstatě odstraní ten největší humus, je to opravdu špinavá práce, vyplachuje se vodou a ten humus je třeba ekologicky likvidovat. Další 2 rekace už odstraňují jen šupiny karbonu výplachy už zreagované kapaliny. Každá reakce kapaliny je na alespoň 6 hodin (pozná se snadno podle bouřlivosti reakce, pokud to nepění a neohřívá se to, je reakce ukončena), mezi každým výplachem se musí tlumič úplně vysušit, jinak nedojde ke vzlínání, to dělám horkovzduškou, foukám necelou hodinu. Celý proces je asi na 2-3 dny postupně. No a teď ty kapaliny, testoval jsem asi 5 různých komerčních čističů, které splňují, co je třeba, jen v jiných koncentracích a poměrech účinných látek vůči sobě, což se snadno najde v bezpečnostních listech. Nejlépe se osvědčil Coyote čistič motorů, lze použít i přípravky na čištění pečících trub, ale nejsou tak dobré, nejsou dobré ani průmyslové čističe a detergenty. Dokonce ani jiné čističe motorů, skutečně důležitý je ten poměr, kde Coyote opravdu fungoval nejlépe.
Pokud máte tlumič za pár korun, může být pro někoho schůdnější si koupit nový. Ty moje stály 11.000,- a už to mám zmáknuté, tak to čistím ...
Táhnout k sobě neznamená vždy letět nahoru ...