rozhodol som sa s vami pozdielat par fotiek z mojej momentalnej stavby. Pokial to bude mozne tak budem temu updatovat. Verim ze mi pomozete v momente ked by som robil nieco zle a zaroven to mozno pomoze nejakemu buducemu zaciatocnikovy

Rozhodol som sa postavit Extru 300 2.2m z rozsypu p. Urbanca s nasledujucim osadenim.
Motor: este nemam zakupeny predpokladam AXI 5345/14 (10s) popripade AXI 5345/20 (12s)
Regulator: Vhodna rada Jeti SPin (opto)
Pohonne baterky: podla motoru bud 10s alebo 12s rozdelene do dvoch packov niekde okolo 5000mah
Primacove baterky: pojdu napriamo do prijimaca, 2s okolo 2000mah
Smerovka: HS-8335SH (ovladanie cez lanka)
Kridelka: HS-8330SH (kazde kridelko ovladane jednym servom)
Vyskovka: Zatial neviem mozno znova HS-8330SH (kazda polka ma vlastne servo)
Predpokladana hmotnost je do 6.5kg (pevne verim

Lietadlo staviam pre potesenie a hlavne nabranie skusenosti so stavbou a lietanim. V zaciatkoch by som si rad na lietadle precvicil zaklady akrobacie a neskor sa mozno pustil aj do odvaznejsich obratov (ale to nepredpokladam ze bude lietadlo este letu schopne

Oproti originalu - konstrukcnych kridel, som sa rozhodol kridla postavit cez odlahcene polystyrenove jadro potiahnute balsou.
Trup mam v podstate hotovy staci osadit elektroniku a nasadit motorovy kryt ale s tym chcem pockat kym zozeniem motor. nech nemusim neskor riesit tazisko.
Verim, ze cez vianoce sa mi podari prebrusit kridla "do hladka" a vyrezat kridelka, ale uvidime ako to dopadne.
Peter